Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Популарниот пејач очаен и скршен од болка по семејната трагедија во домот

Пејачот Марко Стојковиќ попознат како МС Стојан е еден од најпознатите млади пејачи низ целиот регион во овој момент, а неговите хитови речиси нема човек што не ги слушнал.

Иако старата година ја заврши со многу успех, на само првиот ден од Новата година му се случи трагедија.

Имено на 1 јануари почина неговиот татко Мирослав Стојковиќ.

Таткото на пејачот е погребан денеска, а пејачот е во шок и очаен по оваа ненадејна смрт во семејството.

Тој почина по тешка болест, а пејачот во јавноста ретко се осудуваше да говори на таа тема.