Автомобил во пламен среде скопски Центар

Автомобил гореше синоќа во центарот на Скопје.

Според информациите од Противпожарната бригада, возилото се запалило после 23 часот на ул. „Никола Тесла“ бб.

Пожарот бил гаснет околу еден час од страна на тројца пожарникари.

Во пожарот нема повредени, а штетата допрва ќе се утврдува.