Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Атанас Табаковски, претседател на оо на СДСМ во Ресен со новогодишна честитка до граѓаните

– Во име на Општинската Организација на СДСМ Ресен и во мое лично име,на сите граѓани на Ресен и Преспа им ја честитам Новата 2019-та година со желби за добро здравје,среќа и благосостојба.

2019-та нека биде ново поглавје во растот и развојот на Преспа,во успехот на нашите сограѓани., порачува Атанас Табаковски.

Табаковски од декември е новиот претседател на СДСМ во Ресен.

Во тренд…