Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ова се вика мајстор зад воланот: Вака се вози „Бе – Ем – Ве“ по снег

Дрифтањето подразбира специфичен стил на возење автомобил во кој задниот крај на возилото константно се лизга при возењето.

Дрифт може да се изведува на различни локации и по секакви временски услови, а момчето од следното видео покажува како тоа изгледа на зима, односно по снег.

Погледнете го овој мајстор зад воланот…