Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Дарио и „New Blue Trio“ вечерва на Винтерленд

На новогодишната населба „Винтерленд“ на плоштадот „Македонија“ вечерва во 20 часот ќе настапи Дарио, а музичката програма ќе продолжи во 22 часот со настапот на „New Blue Trio“, најави Град Скопје.

Програмскиот дел почна во 12 часот со детската претстава „Земја во која не се стигнува“, како и со улични забавувачи и дружење со Walt Disney маскоти.

За љубителите на зимските спортови поставено е и бесплатното лизгалиште „ЕУ за тебе“.

Во тренд…