Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Утре без струја делови на Центар, Аеродром, Кисела Вода и Ѓорче Петров

„ЕВН Македонија“ АД информира дека утре се планирани следните технички зафати во дистрибутивната електромрежа и без електрична енергија ќе останат:

во периодот од 9:00 до 12:00 часот корисниците од дел од ул. Скупи 3 А (позади Олимпико), (општина Центар)

во периодот од 11:30 до 13:30 часот корисниците од ул. Ѓорги Капчев подулица 1 (општина Аеродром)

во периодот од 9:00 до 14:00 часот корисниците од дел од улица 52 во Стопански Двор (општина Ѓорче Петров)

во периодот од 13:30 до 15:30 часот корисниците од улицата Првомајска подулица 18 (општина Кисела Вода)

во периодот од 8:30 до 11:30 часот корисниците од дел од ул. Тодор Чангов подулица 52 (општина Аеродром)

Во тренд…