Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Еве како сами да направите печка со скара од цигли (направи сам Видео)

Ако сте љубител на скара, ова нешто мора да го имате во својот двор!

Може да ви послужи за подготовка на разни јадења…

Погледнете ја снимката и следете ги упатствата кои се исклучително јасни. Еве како да ја направите оваа интересна печка со скара!

https://www.youtube.com/watch?v=bGeFQgAnmn4

спонзорирано: