Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Македонија е потресена од тоа што му се случи на ултра популарниот пејач

Македонија е потресена од тоа што му се случи на ултра популарниот пејач! За оваа трагедија во новата епизода на „Фчерашни новости“ зборуваат многу познати личности!

Покрај овој ексклузивитет со Марјан Стојановски, во останатиот дел од овие вести очекувајте и одговори на прашањата

– Како помина еден протест?

– Кога ќе биде готова пругата Македонија-Бугарија?

„Фчерашни новости“ во недела 19:30 на Канал 5 и во живо на „Фејсбук“.

*промо