Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Министерот за култура на средба со студенти од Интернационалниот балкански универзитет

Министерот за култура, Асаф Адеми, вчера, во просториите на Министерството за култура, оствари куса средба со професорот Бејтула Демири од Интернационалниот балкански универзитет, а на неа беа присутни и студенти од овој Универзитет.

За време на средбата министерот Адеми ја претстави работата и активностите на Министерството за култура.

Оваа средба на студентите од одделот по политички науки на овој Универзитет беше дел од нивната практична работа за запознавање на функционирањето на институциите во Република Македонија, соопштуваат од Министерството.

Во тренд…