Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Зошто ова куче чека школски автобус? Одговорот удира право во срце

Зошто ова куче чека школски автобус? Одговорот удира право во срце

Ова куче секој ден чека школски автобус, а никој нема да остане рамнодушен кога ќе види зошто…

Ова е трогателна приказна за кучето кое е толку приврзано за својот газда што би направило се` за него. Кучето секој ден чека едно момче да се врати од школо, а потоа… Погледнете го видеото: