Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Видео: Мицкоски објави уште едно видео под кое напиша и неколку стихови

-Зората ќе дојде, а ние сме искрата која што ќе ја донесе таа зора!

Зората ќе го разбие мракот, зората ќе ги победи сите црнила, зората ќе донесе успех, зората ќе изгрее за секој еден од нас, секој еден од вас кој што е овде.

Зората ќе донесе ново утро, нова надеж, нови добрини и подобри времиња за сите граѓани во Република Македонија!, порача претседателот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на својот фејсбук профил:

Во тренд…