Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Делови од Скопје без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека во текот на денот поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат општина Кисела Вода и Сарај.

Во период од 08:30 до 11:30 часот, без струја ќе останат дел од корисниците од дел од улицата Христо Татарчев, поточно подулица 14, додека во период од 11:30 до 14:00 часот корисниците од дел од улица 1520 во општина Kисела Вода.

Во општина Сарај без струја ќе останат корисниците дел од село Долно Свиларе во период од 09:30 до 15:00 часот.

спонзорирано: