Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Каква епидемија владее во Македонија?

И оваа недела последни ќе ги дознаете новостите. Во „Фчерашни новости“ еп. 12 ќе гледате:

–          Кој е новиот метод на Владата за откривање корупција?

–          Каква епидемија владее во Македонија?

–          Фчерашни на уште еден протест против загадувањето

Гледајте „Фчерашни новости“ од 18:30 на Канал 5 или на Фејсбук. Ѕирнете го и новиот сајт на екипата на http://fn.mk.

Во тренд…