Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Фејсбук падна: Не функционираше веб сервисот на најголемата социјална мрежа кај голем број на корисници низ Светот

Фејсбук одбива да се вчита за некои од неговите корисници.

Наплив на проблеми беа пријавени во вторникот попладне околу 14 часот, бидејќи корисниците објавија дека не можат да ја вчитаат страницата на сите.

Повеќе детали наскоро.