Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без струја делови на Кисела Вода

Од „ЕВН Македонија“ АД e добиено известување дека денеска во периодот од 8:30 до 11:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од улицата Марко Цепенков (општина Кисела Вода).

В понеделник (19.11.2018 година) без електрична енергија ќе останат од 9 до 11 часот дел од корисниците од улицата Козара (општина Центар), од 9 до 15 часот корисниците од улиците 4, 6 и 7 во село Батинци (општина Студеничани ), додека од 9 до 16 часот струја ќе немаат дел од корисниците од улицата Христо Татарчев – подулица 14 (општина Кисела Вода).