Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Сплетете преубав шал за само 20 минути! (ВИДЕО)

Сакате да ви е топло во овие студени зимски денови, но исто така сакате да бидете и оригинални?

Погледнете го видеото и научете како самите да си направите шал за само 20 минути…