Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Немате пари за греење? Еве како БЕСПЛАТНО да се греете цела зима! (ВИДЕО)

Се жалите на слабото греење во вашиот дом и немате пари да плаќате превисоки сметки, тогаш ова е решение за вас.

Направете мала „печка“ која ќе го загрева вашиот дом.

Потребни ви се саксии за цвеќе, мали свеќи и штрафови.

Но, доколку го правите ова, внимавајте, бидејќи сепак се работи за оган.

Погледнете го решението за вашите „зимски“ грижи:

Во тренд