Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Како да направите пуканки со помош на лименка?! (видео)

Пуканките може да се подготват на различни начини, но еден од најоригиналните вклучува – лименка!

Овој трик можеби нема да ви затреба во кујна, но сигурно би го искористиле на кампување.

Погледнете…