Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Трик кој ќе ве воодушеви: Како без алат да извадите шраф (видео)

Дали можете да извадите шраф без клуч?

Верувале или не, постои трик со чија помош ќе зашрафите или извадите шраф и без клуч.

Погледнете и уверете се: