Секогаш во средиштето на збиднувањата...

И се смееле кога ги обоила гумите во бела боја, а потоа сите биле љубоморни!

Уникатни саксии за вашиот двор можете да направите со малку креативност и стари гуми како што тоа го направила жената од снимката.

Таа покажала чекор по чекор како и вие можете на овој начин да ја украсите својата градина.

За овој „експеримент“ потребни ви се гуми, пластични кеси, боја и четка.