Секогаш во средиштето на збиднувањата...

По повод роденденот на принцот Чарлс, објавени фотографии со новите членови на семејството

Британскиот принц Чарлс полни 70 години и во таа пригода денес ќе пие чај со група луѓе кои исто така полнат 70 години оваа година.

По повод роденденот, беа објавени два семејни портрети кои го прикажуваат Чарлс со неговите синови Вилијам и Хари, нивните сопруги Кејт и Меган и внуците, шестгодишниот принц Џорџ, тригодишната принцеза Шарлот и шестмесечниот принц Луис.

Во најновото издание на списанието „Кантри лајф“, Чарлс побара од луѓето да не ја земаат природата здраво за готово, туку да размислат за тоа што сакаат нивните внуци и што ќе им биде потребно.

Во тренд…