Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Со ножици ги исекла своите стари чорапи. Кога ќе видите зошто, ќе го направите истото! (ВИДЕО)

Секојдневно гледаме разни „направи сам“ проекти и мора да признаеме дека никогаш не се досадни.

Во следното видео можете да видите на каква идеја дошла една мајка, која одлучила да не ги фрла своите стари чорапи, и од нив да направи нешто интересно за своите деца.

Погледнете го видеото:

error: Соддржината е заштитена.