Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Градежна офанзива вo Ресен – се работи и за викенди

– Работен викенд. Денес во Јанковец започна изградбата на игралиште за повеќе спортски активности, наменето за младите да добијат простор на кој ке се дружат и активно ќе се занимаваат со спорт. Тоа беше еден од приоритетите на жителите како и дел од мојата програма., соопшти градоначалникот на Општина Ресен, Живко Гошаревски.

Фотографија на Живко Гошаревски.

Во тренд…