Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Крај на драмата: Исчезнатата Викторија која ја бараше цела Македонија се врати дома

С.Н. од село Суводол пријавила дека нејзината 15-годишна ќерка, која беше пријавена за исчезната на 02.11. се вратила дома во село Суводол.

Се работи за 15-годишната Викторија Настевска од село Суводол, демирхисарско која беше последен пат видена пед да исчезне пред средното медицинско училиште во Битола каде што учи и од тој момент и се губи секаква трага.

Случајот бил пријавен вчера околу 16 часот во полициската станица Демир Хисар.

Со тоа заврши драмата за семејството.

Во тренд…