Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Не го пуштиле во ресторан затоа што изгледал како бездомник, па повторно се појавил во Ферари

Корисник на Јутјуб направил интересен експеримент и прикажал како луѓето реагираат кога сте облечени како бездомник и што се случува кога ќе се појавите во скапоцен автомобил.

Ова е уште еден доказ за тоа во каков неправеден свет живееме.

Во тренд…