Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Се прашувате колку километри можете да поминете со празен резервоар?

Нема ништо понеизвесно од возење автомобил со празен резервоар. Кога ќе се најдете во таква ситуација, низ глава ви поминуваат многу прашања, а најмногу ова: „дали навреме ќе успеам да стигнам до следната бензинска“.

Секому понекогаш му се случува да му светне сијаличката во автомобилот која предупредува на недостиг на гориво, но таквите ситуации би требало да ги избегнувате бидејќи препорачливо е секогаш да го одржувате нивото на горивото во резервоарот.

Екипа на „Car Throttle“ сакала дда открие колку нивната 17 години стара Хонда Акорд може да помине откако светнала сијаличката за резерва. Резултатите ќе ве изненадат…

Во тренд…