Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Овој тип ќе ви покаже едноставен трик кој крадците го користат за да ви провалат во автомобилот!

Овој алат чини дваесетина евра, а крадците не сакаат да знаете за него. Еден човек одлучи да покаже трик кој на крадците им овозможува да провалат во автомобил и тоа за само 30 секунди.

Еди Хендли го купил овој алат преку интернет за да провери дали навистина може да отклучи врата на возило. Овој 49-годишник кој воопшто нема искуство во отварање брави, успеал да отвори врата на Форд комбе за само половина минути и тоа во првиот обид.

Погледнете го видеото:

https://www.youtube.com/watch?v=dbVJ-37IWPE

Loading…


Во тренд…