Секогаш во средиштето на збиднувањата...

ОВА е лимузината која Путин одби да биде службен автомобил на претседателот! (видео)

Иако е опремена со најдобра технологија и внатрешноста изгледа феноменално, Рускиот претседател Владимир Путин ја одбил оваа лимузина.

Погледнете како изгледа:

https://www.youtube.com/watch?v=5oWhmQQY8Fk

Добивајте Meteocentar точна временска прогноза на Вашиот Фејсбук

Во тренд…