Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Истурил врела вода на оштетениот браник. После неколку секунди се било поинаку

Дури и ако возите многу внимателно, секогаш може да се случи некој друг возач да го оштети вашиот автомобил.

Овој човек имал оштетување на браникот, а не сакал да посети автомеханичар, па се обидел со овој трик со врела вода…