Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Огромна трагедија во домот на српскиот пејач – му почина синот студент

Вистинска трагедија го потресе српскиот пејач и автор Томо Маринковиќ, познат по песната „Пукни Зоро”, на кого му почина синот.

24-годишниот Марко маринковиќ починал откако паднал од тераса во неделата наутро, под неразјаснети околности. Тој починал во Шпанија каде живеел со уште неколку студенти.

Тој во Шпанија дошол да студира.

Сеуште не се знае дали се работи за самоубиство или несреќен случај, а го нашол цимерот.

Во тренд…