Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Сопственичка на салон за изнајмување секс-кукли во Британија открива бизарности за клиентите

Сопственичката на првиот салон за изнајмување секс-кукли во Велика Британија, Џед Стенли (35), вели дека клиентите не ги користат само за секс, туку и за утеха.

Имено, клиентите честопати бараат куклите да изгледаат како нивните починати партнерки, па оваа услуга е вклучена во постојаната понуда.

Нејзините клиенти се главно луѓе што имаат некои проблеми, од ментални тешкотии и тешкотии во справувањето со социјалните ситуации, до двојки што сакаат да пробаат групен секс, но се плашат да вклучат живо лице.

Испораката на услуги е многу дискретна, вели Стенли.

спонзорирано: