Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(Во живо) Седница на Комисијата за уставни прашања

Седница на Комисијата за уставни прашања на која на дневен ред е Предлогот за пристапување кон измена на Уставот на Република Македонија, обврска што произлегува од Договорот од Преспа.

Во тренд…