Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(Видео) Чудо од девојка – боксерка од Ерменија со косата влече автомобил од 2 тони

Карин ја наследила силата од својот татко, кој исто така можел да влече тешки предмети со своето тело. Но, нејзините соседи од ерменскиот главен град Ереван сметаат дека таа го надминува.

Ова 16-годишно девојче прави нешто што никој во светот не може и затоа ја нарекуваат чудо.

Сепак, нејзиниот сон не е да биде најсилна. Барем не во влечење автомобил со коса.