Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Значително голем процент на излезност во Карпош

23.97 проценти од гласачите во Општина Карпош го искористиле своето право на глас на денешниот референдум.

Според податоците на ДИК, досега галсале 12.863 гласачи, од вкупно 53.688 впишани во избирачкиот список.

Податоците наведени погоре се за до 11 часот.