Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Центарци гласаат најмногу: Таму излегле скоро 14 отсто од гласачите до 11 часот

13,31 проценти од гласачите на Центар, излегле на Референдумот во Македонија кој се оддржува денеска.

Овие податоци се од Државната изборна комисија, а се однесуваат на гласање до 11 часот.

Loading…


Во тренд…