Секогаш во средиштето на збиднувањата...

ФОТО: Народот се излеа на улиците, нема каде игла да се фрли: Еве колку граѓани има на историскиот марш во Скопје

Десетици илјади граѓани од цела Македонија учествуваат на денешниот марш за Европска Македонија, кој тргнува од Црвен крст во Скопје, а завршува кај седиштето на Делегацијата на ЕУ.