Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Еве зошто не треба да користите мобилен телефон и да одите по улица во исто време

Секојдневно на улиците гледаме луѓе кои преминуваат улици типкајќи на своите мобилни телефони. Многумина не се ни свесни какви сè несреќи можат да се случат правејќи ја оваа наизглед безопасна работа.

Видеото кое е објавено на социјалните мрежи служи како опомена за корисниците на паметните телефони.

Во тренд…