Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Како еден такси возач го воодушеви цел свет (Видео)

Откако еден патник во такси возило фрлил празно шише низ прозор, таксистот решил да ги земе работите во свои раце.

Снимката настанала во Санкт Петерсбург, во Русија, а корисниците на социјалните мрежи се воодушевени од неговиот потег.

Погледнете што направил…