Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Возач со чудо преживеал: Заспал зад воланот и удрил во камион

На интернет објавена е застрашувачка снимка во која возач на комби со чудо преживеал ужасен сурид.

Како што се гледа на снимката, после судирот, комбито било целосно уништено од левата страна, а возачот веројатно ни сам не можел да си поверува што преживеал.