Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Жена од автомобил снимила мистериозно суштество како демне животно во шума (Видео)

Чудно видео кое се појави на интернет прикажува мистериозно суштество како демне лос кој пасел трева покрај еден пат во шума во Квебек, Канада.

Видеото го снимила една жена. Откако го забележала лосот, го запрела автомобилот и почнала да го снима. Меѓутоа, после неколку моменти забележала дека зад него се наоѓа уште некој…

Погледнете го видеото и проценете сами.