Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Тажно: Куче плаче откако сфатило дека е напуштено (Видео)

Пит булот Блу Кинг заедно со своето семејство, додека се уште бил нивен миленик, живеел во Калифорнија.

Кога семејството се преселило, наместо да го понесе со себе, одлучило да го смести во Carson Shelter, калифорниско засолниште за животни.

Таму настанала и оваа снимка која прикажува како Блу го прифатил напуштањето.

За среќа, ова чувствително куче во засолништето не се задржало долго бидејќи брзо пронашло нов дом.

Во тренд…