Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Сакал да се пошегува со жената, па го фрлил синот од спрат (Видео)

Луѓето денес се подготвени на сè само да бидат популарни на интернет.

Роман Етвуд сакал што повеќе прегледи на Јутјуб, па одлучил да ја преплаши својата сопруга.

Погледнете што направил…

Во тренд…