Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без вода дел од општина Центар

Поради поставување водоводен приклучок (ф-80 мм) на улицата Јордан Хаџи Константинов – Џинот бр. 12, денеска без водоснабдување ќе останат корисниците од оваа улица и улиците Ристо Шишков, Кукушка, Крсто Баиќ, 8 Март и дел од улицата Наум Наумовски – Борче во општина Центар.

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека прекинот во водоснабдувањето ќе трае од 9 часот до завршување на работите.

Во тренд…