Секогаш во средиштето на збиднувањата...

За ова итно на лекар: Симптоми на срцев удар кои се појавуваат месец пред ударот

Срцевиот удар е сериозна состојба која може да доведе и до смрт, а телото праќа сигнали пред да се доживее истиот.

Повеќето луѓе кои имале инфаркт, имале еден месец однапред симптоми. Тоа се тешко дишење, долготраен умор, неправилна работа на срцето, па дури и кај мажите не можност за ерекција.

Притисок во градите и слабост се исто така важи знаци.

За ова итно на лекар.

Во тренд…