Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(Видео) Заев ја крена Македонија на нозе – Ова е моќната порака која ја сподели на социјалните мрежи

Премиерот Зоран Заев денеска објави моќна порака во врска со иднината на Македонија, еве што им порача на граѓаните:

Европската Унија има пазар од 500 милиони потрошувачи!

ЕУ за Македонија значи достапност од 250 пати поголем пазар, за домашните бизниси. Влезот во Унијата за Македонија значи 5 пати повисок животен стандард. Членството во ЕУ значи сигурна економија за Македонија и повеќе странски инвестиции.

☑️ ЗА нови работни места;
☑️ ЗА повисок БДП;
☑️ ЗА повисок стандард;
☑️ ЗА подобар квалитет на живот, ЗА СИТЕ!

 

Во тренд…