Тежок инцидент на паркинг среде Скопје – има повреден полицаец и уапсени

На 18.08.2018 година во 21.40 часот на ул.„Самоилова“ во Скопје, во моментот кога полициски службеник со специјално возило преземал мерки за отстранување на погрешно паркирани возила, едно непознато лице почнало да го влече вработениот во Пајак службата, а се обидело и да го удри. Потоа, лицето влегло во патничко возило „Мерцедес“, го стартувало возилото и … Продолжи со читање Тежок инцидент на паркинг среде Скопје – има повреден полицаец и уапсени