Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Врие змии: Додека бил во вц, од школката му излегла змија и го каснала за “гордоста”

Маж додека извршувал нужда во Гана, за пенисот го каснала голема црна змија.
Инцидентот се случил неодамна, а несреќникот кој доживеал незгода е 34-годишниот Квабен Нкрумах.
Нкрумах истакнува како сметал дека болката што ја чуствува на пенисот е нормална, се додека не спуштил поглед и видел за што всушност се работи. Панично истрчал од ВЦ-то викајќи дека внатре има змија. Настанала општа паника во која сите кои го користеле јавното ВЦ истрчале надвор.
Не е познато за каков вид змија се работи, но со оглед дека несреќниот маж давал изјава по инцидентот, веројатно не се работело за отровница.