Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Видео кое ќе ви ги отвори очите: Ова е вистината за социјалните мрежи (Видео)

Ова видео ја прикажува вистината за социјалните мрежи како и начинот на кој тие влијаат на нашите животи и на животите на младите генерации.

Денес е многу лесно да паднете под влијанието на социјалните мрежи.

Понекогаш сме толку фокусирани на екраните пред себе што не го забележуваме светот околу нас.