Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Помина полноќ, во делови од Македонија беснее невреме – еве каде е најкритично

Последни измерени податоци од мрежа на автоматски метеоролошки станици.

0
ИМЕ ДЕН ВРЕМЕ ПРИТ ТЕМП ВЛАГ БРЗИН ПРАВЕЦ ДОЖД
————————- ———- —– —– —– —- —– —————– —–
Ѓуриште/Свети_Николе 15.08.2018 21:00 19.0 072 03.7 северозапад 00.0
Ѓуриште/Свети_Николе 15.08.2018 22:00 19.2 075 02.3 север-северозапад 00.0
Ѓуриште/Свети_Николе 15.08.2018 23:00 18.1 081 02.7 север-северозапад 00.1
Јажинце 15.08.2018 21:00 17.1 / 00.0
Јажинце 15.08.2018 22:00 17.5 / 00.0
Јажинце 15.08.2018 23:00 18.0 / 00.0
Јасен 15.08.2018 21:00 14.3 081 02.7 север 03.7
Јасен 15.08.2018 22:00 14.3 082 03.6 север-североисток 04.8
Јасен 15.08.2018 23:00 14.7 082 04.9 североисток 00.0
Јасеново 15.08.2018 21:00 19.5 081 15.2 север-североисток
Јасеново 15.08.2018 22:00 18.6 080 15.0 север-североисток
Јасеново 15.08.2018 23:00 17.6 085 14.7 север-североисток
Берово 15.08.2018 21:00 13.7 100 00.5 исток 00.0
Берово 15.08.2018 22:00 12.2 100 00.0 тишина 00.0
Берово 15.08.2018 23:00 12.5 100 00.8 исток-југоисток 00.0
Битола 15.08.2018 21:00 0948 20.5 071 02.9 север 00.0
Битола 15.08.2018 22:00 0948 20.4 070 01.4 североисток 00.0
Битола 15.08.2018 23:00 тишина
Валандово 15.08.2018 21:00 1000 23.3 063 01.2 исток 00.0
Валандово 15.08.2018 22:00 1000 21.3 075 00.6 исток-југоисток 00.0
Валандово 15.08.2018 23:00 1000 19.8 084 00.7 северозапад 00.0
Велес 15.08.2018 21:00 0986 22.8 064 00.4 североисток 00.0
Велес 15.08.2018 22:00 0986 22.2 066 00.4 југ-југозапад 00.0
Велес 15.08.2018 23:00 0986 23.0 061 01.4 север 00.0
Виница 15.08.2018 21:00 тишина
Виница 15.08.2018 22:00 тишина
Виница 15.08.2018 23:00 тишина
Водоча/Струмица 15.08.2018 21:00 20.6 079 01.4 запад-југозапад 00.0
Водоча/Струмица 15.08.2018 22:00 21.2 073 00.6 југ-југоисток 00.0
Водоча/Струмица 15.08.2018 23:00 20.4 080 01.1 исток-југоисток 00.0
Водоча_Брана 15.08.2018 21:00 18.2 / 00.0
Водоча_Брана 15.08.2018 22:00 18.3 / 00.0
Водоча_Брана 15.08.2018 23:00 18.9 / 00.0
Градско 15.08.2018 21:00 0990 21.4 078 00.8 запад 00.0
Градско 15.08.2018 22:00 0990 22.1 068 01.6 северозапад 00.0
Градско 15.08.2018 23:00 0990 20.9 076 00.3 север-северозапад 00.0
Иловица 15.08.2018 21:00 22.3 060 02.0 север-северозапад 00.0
Иловица 15.08.2018 22:00 22.7 064 03.9 север-северозапад 00.0
Иловица 15.08.2018 23:00 22.7 065 00.2 север 00.0
Кавадарци 15.08.2018 21:00 0985 23.0 064 00.7 југ 00.0
Кавадарци 15.08.2018 22:00 0985 22.4 064 01.6 југ-југозапад 00.0
Кавадарци 15.08.2018 23:00 0985 21.1 069 00.7 југ-југозапад 00.0
Карго_аеродром/Штип 15.08.2018 21:00 0982 21.4 078 00.8 исток-југоисток 00.0
Карго_аеродром/Штип 15.08.2018 22:00 0982 20.6 091 01.6 исток-североисток 00.0
Карго_аеродром/Штип 15.08.2018 23:00 0982 20.6 087 01.3 исток-североисток 00.0
Кочани 15.08.2018 21:00 0974 20.2 082 01.4 север 00.0
Кочани 15.08.2018 22:00 0975 19.8 082 00.7 североисток 00.0
Кочани 15.08.2018 23:00 0975 19.3 085 01.8 североисток 00.0
Крива_Паланка 15.08.2018 21:00 0936 18.1 081 00.9 североисток 00.0
Крива_Паланка 15.08.2018 22:00 0936 17.4 077 00.9 североисток 00.0
Крива_Паланка 15.08.2018 23:00 тишина
Крушево 15.08.2018 21:00 17.1 067 00.5 тишина 00.0
Крушево 15.08.2018 22:00 14.1 100 01.3 запад-северозапад 02.9
Крушево 15.08.2018 23:00 13.6 099 00.7 северозапад 00.1
Лазарополе 15.08.2018 21:00 0870 11.9 100 00.3 југоисток 00.4
Лазарополе 15.08.2018 22:00 0869 11.7 100 00.9 исток-североисток 00.2
Лазарополе 15.08.2018 23:00 0869 11.5 100 01.5 исток 00.1
Маврови_Анови 15.08.2018 21:00 0875 12.6 095 00.5 северозапад 00.1
Маврови_Анови 15.08.2018 22:00 0874 12.7 094 00.5 запад-северозапад 00.1
Маврови_Анови 15.08.2018 23:00 0874 12.1 096 01.0 север 00.0
Македонски_Брод 15.08.2018 21:00 18.6 075 01.5 запад-северозапад 00.0
Македонски_Брод 15.08.2018 22:00 17.8 080 01.6 запад 00.0
Македонски_Брод 15.08.2018 23:00 16.8 087 00.7 север 00.0
Ново_Село/Струмица 15.08.2018 21:00 0980 21.5 068 02.4 север 00.0
Ново_Село/Струмица 15.08.2018 22:00 0980 20.7 078 02.5 исток-југоисток 00.5
Ново_Село/Струмица 15.08.2018 23:00 0981 19.3 090 03.9 исток-југоисток 00.7
Охрид 15.08.2018 21:00 0929 19.5 067 01.1 север-североисток 00.0
Охрид 15.08.2018 22:00 0928 19.4 065 01.5 север-североисток 00.0
Охрид 15.08.2018 23:00 тишина
Пожар/Конче 15.08.2018 21:00 0899 18.2 074 01.8 југ 00.0
Пожар/Конче 15.08.2018 22:00 0899 18.3 071 02.3 запад-југозапад 00.0
Пожар/Конче 15.08.2018 23:00 0899 18.2 066 01.7 северозапад 00.0
Пожаране/Гостивар 15.08.2018 21:00 16.0 082 00.9 запад 00.1
Пожаране/Гостивар 15.08.2018 22:00 15.1 090 01.5 запад-северозапад 00.0
Пожаране/Гостивар 15.08.2018 23:00 15.8 080 00.8 североисток 00.0
Пониква/Кочани 15.08.2018 21:00 14.6 070 02.4 исток-југоисток 00.0
Пониква/Кочани 15.08.2018 22:00 14.1 066 02.7 исток-југоисток 00.0
Пониква/Кочани 15.08.2018 23:00 13.5 064 01.8 исток-југоисток 00.0
Попова_Шапка/Тетово 15.08.2018 21:00 0825 12.2 082 00.9 север-северозапад 00.0
Попова_Шапка/Тетово 15.08.2018 22:00 0825 12.1 084 01.3 запад-југозапад 00.0
Попова_Шапка/Тетово 15.08.2018 23:00 0825 12.3 096 01.9 исток-југоисток 00.0
Радовиш 15.08.2018 21:00 0974 21.8 064 01.1 запад 00.0
Радовиш 15.08.2018 22:00 0974 21.2 069 00.7 југ-југоисток 00.0
Радовиш 15.08.2018 23:00 0974 19.7 075 01.3 југозапад 00.0
Скопје/Гази_Баба 15.08.2018 21:00 23.3 061 03.4 запад 00.0
Скопје/Гази_Баба 15.08.2018 22:00 23.0 061 02.5 запад 00.0
Скопје/Гази_Баба 15.08.2018 23:00 22.9 061 02.9 запад 00.0
Скопје/Зајчев_Рид 15.08.2018 21:00 0979 22.4 062 03.3 запад-југозапад 00.0
Скопје/Зајчев_Рид 15.08.2018 22:00 0979 22.1 062 02.7 запад-југозапад 00.0
Скопје/Зајчев_Рид 15.08.2018 23:00 0979 21.7 064 03.5 запад-југозапад 00.0
Скопје/Карпош 15.08.2018 21:00 0984 23.6 059 01.2 запад 00.0
Скопје/Карпош 15.08.2018 22:00 0984 23.1 060 01.1 запад-северозапад 00.0
Скопје/Карпош 15.08.2018 23:00 0984 22.8 061 00.6 југ-југозапад 00.0
Сливово 15.08.2018 21:00 14.9 100 / 00.2
Сливово 15.08.2018 22:00 15.0 098 / 00.0
Сливово 15.08.2018 23:00 14.6 100 / 00.0
Струмица 15.08.2018 21:00 0987 20.6 080 00.6 северозапад 00.0
Струмица 15.08.2018 22:00 0988 21.0 076 00.9 југ 00.0
Струмица 15.08.2018 23:00 0988 20.5 080 01.5 југ-југоисток 00.0
Суви_Лаки/Берово 15.08.2018 21:00 14.4 / 00.0
Суви_Лаки/Берово 15.08.2018 22:00 13.6 / 00.0
Суви_Лаки/Берово 15.08.2018 23:00 14.1 / 00.0
Тетово 15.08.2018 21:00 0963 18.9 089 01.1 југ 00.1
Тетово 15.08.2018 22:00 0963 18.7 088 00.9 југоисток 00.1
Тетово 15.08.2018 23:00 0963 18.0 092 03.3 север 00.5
Тополчани 15.08.2018 21:00 18.3 076 01.5 запад-северозапад 00.0
Тополчани 15.08.2018 22:00 18.2 075 03.5 север-северозапад 00.0
Тополчани 15.08.2018 23:00 18.5 071 02.8 запад-југозапад 00.0
Штип 15.08.2018 21:00 0977 20.9 081 00.8 запад-југозапад 00.0
Штип 15.08.2018 22:00 0977 20.8 083 01.8 југ-југозапад 00.0
Штип 15.08.2018 23:00 0977 20.4 084 00.6 исток-североисток 00.0

Во тренд…