Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Невреме во Скопје – ветерот откорна автобуска постојка

Попладневното невреме во Скопје беше причина за откорнатата автобуска постојка кај Кадино село во Скопје.

Жителите на Скопје на социјалните мрежи, луѓето почнаа да споделуваат видеа и фотографии од штетите кои ги предизвика невремето.

Синоптичарите за утре најавуваат привремена стабилизација во одредени делови од земјава, но за од понеделник е најавено ново невреме кое ќе ја зафати целата земја.